Ambielectric Plus 

 

 

 
  Ambielectric Plus   Ambielectric culori   Rezerve  
                 
 

 

 

 

 
                 
 

 

 

PREZENTARE

Sistemul de evaporare controlata. Sistemul AMBIELECTRIC PLUS este o evolutie a sistemului de evaporare electric de tip fitil, dar cu o capacitate de evaporare mai mare de aroma si prin urmare cu o capacitate de acoperire mai mare.

Ambielectric Plus acopera 375 mc.

Curat - AMBIELECTRIC PLUS nu functioneaza ca un spray si nu elibereaza particule in suspensie; el elibereaza parfumul in aer. Este un sistem curat care nu este daunator sanatatii si nu pateaza sau distruge mobila, podelele sau tesaturile, etc. Poate fi usor instalat in orice fel de camera , birouri, centre de afaceri sau acasa. Aceasta versatilitate aduce afacerea noastra la un alt nivel, ceva ceea ce lipsea, avand in vedere lucrurile pe care le stiam despre sistemele de spray-ere electrice disponibile in mod curent: patarea mobilierului, oamenilor, alimentelor, hainelor, ceramicii, etc.

Doza reincarcabila are o viata de 45 zile, in conditiile functionarii non-stop 24 ore/zi. Are cel mai mic consum de energie (2.8 W) reducand costurile de functionare in comparatie cu sistemele alimentate cu baterii